Sanaton Rakkaus – Sydämen Kaiku

35,00 

”Avaa sivujen hiljaisuus ja astu Sanattoman Rakkauden maailmaan. Kolmiosaisen runoteoksen ensimmäinen osa kutsuu lukijan matkalle syvälle rakkauden, sielun yhteyden ja kaksoisliekkien energioiden syövereihin. Jokainen runo kätkee sisäänsä hetken tai taipaleen, ja yhdessä ne muodostavat koskettavan kokemuksen läpi elämän ja rakkauden sävyjen. Sanaton Rakkaus runoteoksesta löydät yhteyden itseesi, toiseen ja maailmankaikkeuteen.”

Runoilijana, olen pyrkinyt kietomaan sanat kauneuden, tunteiden ja sielun yhteyden syväksi kudelmaksi. Luomassani kolmiosaisessa runoteoksessa, sanojeni takaa löytyy elämäni polku, tunteideni virta ja kaipuuni kaikupohja.

Ensimmäinen osa, ”Sydämen Kaiku”, avaa portin tunteiden temppeliin. Runojen säkeet kutsuvat lukijan tuntemaan rakkauden syvimmät väreet synkkyydestä valoon. Näissä runoissa elävät hetket, jotka asuvat ikuisesti sielussani.

Toivon, että runot löytävät tiensä lukijan sydämiin, luoden yhteyden meidän kaikkien jaettuun, voimakkaimpaan ja kauneimpaan inhimilliseen kokemukseen.

Runoteoksen jokainen osa sisältää 29 runoa – yhteensä 87 – yhden jokaiselle elinvuodelleni, joista puolet on vielä kokematta.

18 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SR1SK Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,