Sponsoriksi tai tukijäseneksi?


Jäävuori-seminaarit täyttää tänä vuonna jo kaksi vuotta – ja olemme Alexanderin kanssa sitoutuneet jatkamaan opinpolkumme julkista esittämistä tulevinakin vuosina. Pyrimme jatkuvasti kasvattamaan yhteisöämme sekä vaikutustamme, jotta tärkeät asiat tulevat kuulluksi.

Koska olemme saaneet paljon kyselyitä miten meidän toimintaamme voisi tukea niin nyt olemme päättäneet julkisesti hakea sponsoreita ja tukijäseniä, jotka jakavat arvomaailmamme ja ovat kiinnostuneita tukemaan meitä saavuttamaan yhteisiä päämääriä. Tukenne vahva panos auttaisi meitä edistämään toimintaamme mm vierailevien luennoitsijoiden hankkimisessa.

Yrityssponsorina (1 vuosi) saatte:

• Näkyvyyttä ja mainostamismahdollisuuksia Jäävuori-sivuilla sekä jokaisen julkaistun Jäävuoriluennon yhteydessä. Jos ei halua oman firman nimeä esiin, voi mainonnan tarjota jollekin valitsemalleen kohteelle.

• Pääsyn kaikkiin julkisesti järjestettäviin Jäävuoritapahtumiin (avecin kanssa) sekä mahdollisuuden osallistua myös erikoiskuvauksiin, kuten luentojen kuvauspäiviin, joihin ei julkisesti myydä lippuja.

• Vuoden Vimeo-paketin (kaikki luennot katsottavissa tallenteina).

• Sen lisäksi saatte tuotepaketin kahdella vapaavalintaisella vaatteella sekä kahdella mukilla (tuotteita yli 70). Tuotteisiin on painettu sponsorilogo – Teräsjää.

Tukijäseninä (1 vuosi) saatte:

• Pääsyn kaikkiin julkisesti järjestettäviin Jäävuoritapahtumiin sekä mahdollisuuden osallistua myös erikoiskuvauksiin, kuten luentojen kuvauspäiviin, joihin ei julkisesti myydä lippuja.

• Vuoden Vimeo-paketin (kaikki luennot katsottavissa tallenteina).

• Sen lisäksi saatte tuotepaketin yhdellä vapaavalintaisella vaatteella sekä yhdellä mukilla (tuotteita yli 70). Tuotteisiin on painettu sponsorilogo – Wolfram.

Olemme kiitollisia jokaisesta panoksesta, oli se sitten rahallinen tuki tai muu arvokas apu. Kaikki lahjoitukset auttavat meitä jatkamaan toimintaamme.

Liittyminen sponsoreidemme ja tukijäseniemme joukkoon on helppoa. Tuote on ostettavissa jäävuori.fi verkkokaupan kautta.

Olemme myös valmiita keskustelemaan henkilökohtaisesti ja kertomaan tarkemmin, miten voimme yhdessä luoda merkityksellisen ja vaikuttavan yhteistyön.

Kiitämme jo etukäteen tuestanne ja sitoutumisestanne. Yhdessä voimme tehdä suuria asioita ja vaikuttaa positiivisesti laajaan yhteisöömme.

Ystävällisin terveisin,

Alex ja Thomas